Partener oficial: Medic nutriționist Raluca Topan - www.ralucatopan.ro

Catering Copii

De ce noi?

15 ani de activitate - Standarde înalte

Experiența acumulată în cei 15 ani de activitate ne-a ajutat să deprindem un comportament la un nivel al calității cu standarde înalte atunci când vine vorba de cei mai pretențioși clienți, și anume copiii.

Dispunem de implementarea sistemului de siguranță alimentară H.A.C.C.P și respectăm cele mai înalte norme de igienă.

În cadrul programului de autocontrol efectuăm lunar analize la produsele preparate sub stricta supraveghere a celor de la DSV.

Personalul nostru este autorizat și certificat, începand de la cei care se ocupă de aprovizionare catering și transport, până la bucatarii care prepară gustoasele feluri de mâncare. Starea de sănatate a personalului este periodic analizată conform legislației în vigoare.

Alimentele sunt transportate cu ajutorul autoturismelor autorizate.

Pentru prepararea delicioaselor feluri de mâncare bucătarii noștri utilizează:

Și nu în ultimul rând...

Avem posibilitatea de a executa meniuri pentru copiii cu diverse particularitati (intolerante alimentare, lacto-vegetaian, etc.), așadar suntem flexibili și deschiși la propunerile dumneavoastră pentru a crea un meniu adecvat.

Meniurile sunt variate, gândite pentru patru săptămâni fără repetabilitatea felurilor de bază, echilibrate nutrițional și caloric, bazate pe piramida alimentară conform legiilor în vigoare (leg. 123/27.05.2008, ord. 1563 / 12.09.2008 privind alimentația corectă a preșcolarilor și școlarilor).

Suntem deschisi să implementăm în cadrul meniului propunerile dumneavoastră astfel încât hrana să fie cât mai apreciată de copii.

Vă putem pune la dispoziție dosarul complet pentru autorități (autorizații, certificări, contracte, anchete alimentare, teste sanitație, analize, documente de însoțire a mărfurilor conform legislației în vigoare).

Meniul unui copil pe parcursul unei zile ar trebui să se bazeze pe cinci mese inegale: 

care trebuie să includă toate cele cinci grupe de alimente

Pentru prepararea prânzului care acoperă aproximativ 40% din necesarul zilnic de calorii, bucătarii noștri respectă cu strictețe regulile unei alimentații sănătoase, variate și echilibrate, bogate în minerale și vitamine. Totodată, bucătarii noștri țin cont de vârsta pe care o au micuții, cei pentru care pregătesc cu drag meniuri gustoase.

Necesarul zilnic de calorii şi substanțe nutritive pentru copii şi adolescenți

Necesarul zilnic de elemente minerale pentru copii şi adolescenți

Personalul nostru este calificat și compus dintr-un total de 30 de angajați

Variante de meniuri

Unitatea noastră este dotată cu echipamente necesare şi obligatorii, respectiv spaţii pentru refrigerare, frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice toate fiind prevăzute, cu termometre pentru măsurarea şi monitorizarea temperaturii.

Mic Dejun

Prețuri începând de la

5 lei

200 - 300 grame

GUSTARE / DESERT

Prețuri începând de la

2.5 lei

60 grame

Prețuri începând de la

12 lei

150 gr + 250 ml

Prețuri începând de la

10 lei

150 gr + 270 ml

Prețuri începând de la

16 lei

200 – 300 grame

Ofertă Specială

10% Discount

În prima lună de colaborare