Partener oficial: Medic nutriționist Raluca Topan - www.ralucatopan.ro
Catering Copii
De ce noi?
15 ani de activitate - Standarde înalte
Experiența acumulată în cei 15 ani de activitate ne-a ajutat să deprindem un comportament la un nivel al calității cu standarde înalte atunci când vine vorba de cei mai pretențioși clienți, și anume copiii.
Dispunem de implementarea sistemului de siguranță alimentară H.A.C.C.P și respectăm cele mai înalte norme de igienă.
În cadrul programului de autocontrol efectuăm lunar analize la produsele preparate sub stricta supraveghere a celor de la DSV.
Personalul nostru este autorizat și certificat, începand de la cei care se ocupă de aprovizionare catering și transport, până la bucatarii care prepară gustoasele feluri de mâncare. Starea de sănatate a personalului este periodic analizată conform legislației în vigoare.
Alimentele sunt transportate cu ajutorul autoturismelor autorizate.
Pentru prepararea delicioaselor feluri de mâncare bucătarii noștri utilizează:
- In perioada primavara-toamna folosim fructe si legume de la taranii autohtoni ce pot elibera certificate de producatori;
- Doar carne proaspată (niciodată congelată) și neinjectată: vitel (nu vita), curcan și pui, furnizată de un abator autorizat să exporte carne și în UE datorită calității produselor și înaltei tehnologii de prelucrare;
- Alternative la faina alba, zahar, cacao si anume: faina integral, sirop de agave, pudra de roscove, etc.;
- Nu utilizăm aditivi alimentari, organisme modificate genetic (GMO), iar meniurile sunt întotdeauna diversificate;
- Avem parteneriate cu furnizori alternative de materii prime pentru a evita riscurile de lipsa stocuri, intreruperea livrarii de materii prime, livrari neconforme;
- Prepararea meniului se bazează pe procesul termic prin fierbere, coacere la cuptor tradițional și grill. În procesul de pregătire a hranei, nu folosim prăjirea;
- In portofoliu de clienti, avem parteneriate indelungate pe parcursul carora am dovedit profesionalism si flexibilitate fata de preferintele si nevoile colaboratorilor.
Și nu în ultimul rând...
Avem posibilitatea de a executa meniuri pentru copiii cu diverse particularitati (intolerante alimentare, lacto-vegetaian, etc.), așadar suntem flexibili și deschiși la propunerile dumneavoastră pentru a crea un meniu adecvat.
Meniurile sunt variate, gândite pentru patru săptămâni fără repetabilitatea felurilor de bază, echilibrate nutrițional și caloric, bazate pe piramida alimentară conform legiilor în vigoare (leg. 123/27.05.2008, ord. 1563 / 12.09.2008 privind alimentația corectă a preșcolarilor și școlarilor).
Suntem deschisi să implementăm în cadrul meniului propunerile dumneavoastră astfel încât hrana să fie cât mai apreciată de copii.
Vă putem pune la dispoziție dosarul complet pentru autorități (autorizații, certificări, contracte, anchete alimentare, teste sanitație, analize, documente de însoțire a mărfurilor conform legislației în vigoare).
Meniul unui copil pe parcursul unei zile ar trebui să se bazeze pe cinci mese inegale:
- mic dejun: 15 – 20%
- prima gustare: 10 - 15%
- prânzul: 35 – 40%
- gustarea a II-a: 10 – 15%
- cina: 15 - 20%
care trebuie să includă toate cele cinci grupe de alimente
Pentru prepararea prânzului care acoperă aproximativ 40% din necesarul zilnic de calorii, bucătarii noștri respectă cu strictețe regulile unei alimentații sănătoase, variate și echilibrate, bogate în minerale și vitamine. Totodată, bucătarii noștri țin cont de vârsta pe care o au micuții, cei pentru care pregătesc cu drag meniuri gustoase.
Personalul nostru este calificat și compus dintr-un total de 30 de angajați
- Administrator/ Managerul unitatii
- Economist
- Responsabil achiziții
- Soferi
- Chefi bucătari
- Bucătari
- Ajutori bucătari
- Persone responsabile de curățenie